Over ons

Waarom kiezen voor GEVELDECORATIE TAS?

Onze kennis en vakmanschap is gebouwd op 3 generaties van vader op zoon en berust op meer dan een halve eeuw ervaring op het vlak van gevelrenovatie. Wat eerder begon als de traditionele gevelreiniging (zandstralen) en plaatsen van cementcrepi is uitgegroeid tot geveldecoratie met een waaier van kleuren en tinten (meer dan 500).

Naast de traditionele gevelreiniging zijn we vooral gespecialiseerd in het plaatsen van crepi op cementering en op een buitenisolatiesysteem (van 1 tot 30 cm). Investeren in gevelrenovatie geeft niet alleen je woning een grotere handelswaarde, maar je kunt ook besparen op je energiefactuur. Waar binnenisolatie soms nog moeilijk te verwezenlijken is, kunnen we door buitenisolatiesystemen je woning ook nog energievriendelijker maken.

Ook het plaatsen van plinten in Belgische blauwe hardsteen en het aanpassen van je venstertabletten behoord tot ons takenpakket.

Daar we ook kunnen rekenen op een team van bekwame medewerkers, hoeft u zich ook geen verdere zorgen te maken voor verdere aanpassingen die je project volledig maken, zoals aanpassingen aan dak en dakoversteken, plaatsen van dakranden, plaatsen van Trespa, Sidings of Rockpanel

Kiezen voor GEVELDECORATIE TAS is dus kiezen voor:

  • een vakkundige en professionele uitvoering

  • een vaste en correcte prijs

Al onze werken worden uitgevoerd volgens de ETICS- en WTCB- voorschriften. We kunnen je ook een uitgebreide garantie bezorgen via WILLCO.